Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
lediga jobb i våra Stockholmsföreningar
Här kan ni föreningar få marknadsföra era annonser. 
Skicka er ansökningsblankett till post@stockholmsim.se
Lidingö Simklubb söker huvudtränare
Vi i Lidingö Sim söker dig som brinner för simidrotten och av att leda, utveckla barn och ungdomar men också är intresserad av att själv vara med och påverka för att ytterligare lyfta vår verksamhet. 

Du är en positiv, handlingskraftig och resultatinriktad person som vill vara med att utveckla vår klubb i samverkan med övriga tränare och styrelsen. 
Som ledare har du förmågan att se varje simmare men även att utveckla dina tränarkollegor. 
Du ska ha en god förmåga att lyfta såväl individen som hela gruppen samt kunna kommunicera med simmare, tränare och föräldrar.
Du har en tränarutbildning inom Svenska Simförbundet eller liknande med inriktning på simidrott

Tjänsten är på 75 - 100 % efter överenskommelse. Arbetstiderna följer verksamheten, vilket innebär att timmarna är oreglerade – dagtid, kvällar och helger.SK Neptun söker vikarie till SumSim-nivån
En engagerad, initiativrik och motiverande tränare som gillar att arbeta i ett team sökes till SK Neptuns simtävlingsverksamhet. 
 
Tjänsten: Vår nuvarande nivåansvariga tränare kommer att vara föräldraledig under vintern och våren 2020 och vi söker en person som kan ta över arbetet under perioden. Tjänsten innebär att vara nivåansvarig tränare för vår SumSim-nivå vilket betyder att leda, säkerställa och administrera nivån och dess underliggande gruppers verksamhet som t.ex. träning, tävling och läger och dess utveckling.  
 
Som tränare i Neptun ingår du i ett team och du jobbar i ett team bestående av nivåansvariga tränare, sportchef, kansli, och ideellt arvoderade tränare. 
 
Tjänsten är 100 %, på visstid mellan 1 december 2019 – 6 juli 2020 (t.o.m. SumSim sommar). Arbetstiderna följer verksamheten, vilket innebär att arbete förläggs delvis på kvällar och helger.  
I samarbete med