Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lediga jobb i våra Stockholmsföreningar

Här kan ni föreningar få marknadsföra era annonser. 
Skicka in er annons till post@stockholmsim.se
Simklubben Neptun söker Nivåansvarig tränare för SumSim-nivån!
2020-08-03 09:05
En engagerad, initiativrik och motiverande tränare som gillar att arbeta i team sökes till SK Neptuns tävlingsverksamhet i simning.

Tjänsten innebär att vara nivåansvarig tränare för SumSim-nivå vilket innebär att leda, säkerställa och administrera nivån och dess underliggande gruppers verksamhet som t.ex. träning, tävling och läger och dess utveckling.

Som tränare i Neptun ingår du i ett team och du jobbar i team bestående av nivåansvariga tränare, sportchef, sportkontor och ideellt arvoderade tränare.

Tjänsten är 100 %. Arbetstiderna följer verksamheten, vilket innebär att arbete förläggs delvis på kvällar och helger. Tillträde 1 september 2020 eller efter överenskommelse.

SK Neptun söker föreningskonsulent
2020-07-06 09:17
Som föreningskonsulent i SK Neptun har du en viktig roll på vårt sportkontor och blir en del av vårt back office team som syftar att organisatoriskt och administrativ stötta den dagliga verksamheten. 
SK Neptun går nu in i en utvecklingsfas för både organisation och verksamhet där målet är att bli en av Sveriges modernaste idrottsföreningar. Föreningen har växt storartat under flera år och vi har nu i uppdrag att möta verksamhetens krav på ett organisatoriskt plan.
Som föreningskonsulent spelar du en nyckelroll i organisationen som ska leda utvecklingen och stötta den dagliga verksamheten. Du jobbar i team med klubbchef och administratör, har ansvar för samspel mellan kommittéer och daglig verksamhet för några av våra simidrottter och blir drivande i projekt- och processarbeten.

SKK söker elittränare
2020-05-13 10:53
SKK:s nuvarande tränare för SUM-SIM gruppen går nu i pension och vi söker därför hans efterträdare. Är du den personen? SKK är just nu inne i en spännande förändringsfas där flera nya tränare tillsatts under året. 
Detta innebär att du kommer att ha stor möjlighet att vara med och påverka och förnya gruppens och klubbens fortsatt arbete.Tyresö Simsällskap söker ny tränare
2020-02-25 09:21
Vill du vara med i en familjär och välmående förening strax sydost om Stockholm? Tyresö Simsällskap söker en ny simtränare. Du är simtränare med adekvat utbildning som vill vara med att utveckla simmarna och få dom att nå sin fulla potential. Du är kommunikativ och kan uttrycka dig i tal och skrift till både simmare, föräldrar, i grupp och individuellt. Du är bra på att motivera simmare samt att hjälpa dem att sätta långa och korta mål. Du är en coach i ditt sätt att tänka. Du är bra på att samarbeta. 
 
 
Omfattning: 50% - tillsvidare  Plats: Tyresö Lön & Startdatum: Enligt överenskommelse Tyresö Simsällskap söker Verksamhetschef
2019-12-19 12:41
Vill du vara med och leda en familjär och välmående förening strax sydost om Stockholm? Tyresö Simsällskap söker en ny verksamhetschef som brinner för simidrotten, är trygg i ledarrollen samt trivs med både det ideella och professionella. Du är en positiv, handlingskraftig och resultatinriktad person som vill vara med att utveckla vår förening i samverkan med övriga tränare och styrelse. 
 
Omfattning: 100% - tillsvidare  Plats: Tyresö Lön & Startdatum: Enligt överenskommelse.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
I samarbete med