SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lediga jobb i våra Stockholmsföreningar

Här kan ni föreningar få marknadsföra era annonser. 
Skicka in er annons till post@stockholmsim.se
Kanaans simsällskap söker tre simtränare
2020-11-18 08:25

Vi söker tre stycken simtränare omgående till vår verksamhet. 

Arbetstiden är i huvudsak förlagd till kvällar och helger. 

Måndag till fredag ca 18-21 helgtiderna är söndagar ca 8-11 kan variera mera pga vissa tävlingar under helgerna. 

Du kan välja att arbeta minst ett pass i veckan. 

 

Vi söker dig som har en bakgrund som simmare. 


Du har en tränarutbildning inom Svenska Simförbundet eller liknande med inriktning på simidrott.

Du har ett brinnande intresse för simidrotten och av att arbeta med träning, leda, utveckla barn och ungdomar men som också är intresserad av att själv vara med och påverka för att ytterligare lyfta vår verksamhet. 

Du är en positiv, handlingskraftig och resultatinriktad person som vill vara med att utveckla vår klubb i samverkan med  övriga tränare och styrelsen. 


Som ledare har du förmågan att se varje simmare men även att utveckla dina tränarkollegor. 


Du ska ha en god förmåga att lyfta såväl individen som hela gruppen samt kunna kommunicera med simmare, tränare och föräldrar. 

För den intresserade finns det goda möjligheter till vidareutbildning som tränare till högre nivåer både internt inom klubben och i Simförbundets regi. 


Ansökan

  

Sänd din ansökan med dina kontaktuppgifter ett personligt brev samt CV samt eventuella löneanspråk senast den 29 Januari till info@kanaan.se 


Kanaans simsällskap bildades i slutet av 50-talet och har idag ca 300 medlemmar. 

Verksamheten bedrivs i Västerort i främst i Åkeshovs simhall men träning förekommer även i andra bad i västerort. 

Mer information om klubben finns på hemsidan www.kanaan.seSimklubben Neptun söker Nivåansvarig tränare för SumSim-nivån!
2020-08-03 09:05
En engagerad, initiativrik och motiverande tränare som gillar att arbeta i team sökes till SK Neptuns tävlingsverksamhet i simning.

Tjänsten innebär att vara nivåansvarig tränare för SumSim-nivå vilket innebär att leda, säkerställa och administrera nivån och dess underliggande gruppers verksamhet som t.ex. träning, tävling och läger och dess utveckling.

Som tränare i Neptun ingår du i ett team och du jobbar i team bestående av nivåansvariga tränare, sportchef, sportkontor och ideellt arvoderade tränare.

Tjänsten är 100 %. Arbetstiderna följer verksamheten, vilket innebär att arbete förläggs delvis på kvällar och helger. Tillträde 1 september 2020 eller efter överenskommelse.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
I samarbete med