Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lediga jobb i våra Stockholmsföreningar

Här kan ni föreningar få marknadsföra era annonser. 
Skicka in er annons till post@stockholmsim.se
Tyresö Simsällskap söker ny tränare
2020-02-25 09:21
Vill du vara med i en familjär och välmående förening strax sydost om Stockholm? Tyresö Simsällskap söker en ny simtränare. Du är simtränare med adekvat utbildning som vill vara med att utveckla simmarna och få dom att nå sin fulla potential. Du är kommunikativ och kan uttrycka dig i tal och skrift till både simmare, föräldrar, i grupp och individuellt. Du är bra på att motivera simmare samt att hjälpa dem att sätta långa och korta mål. Du är en coach i ditt sätt att tänka. Du är bra på att samarbeta. 
 
 
Omfattning: 50% - tillsvidare  Plats: Tyresö Lön & Startdatum: Enligt överenskommelse Tyresö Simsällskap söker Verksamhetschef
2019-12-19 12:41
Vill du vara med och leda en familjär och välmående förening strax sydost om Stockholm? Tyresö Simsällskap söker en ny verksamhetschef som brinner för simidrotten, är trygg i ledarrollen samt trivs med både det ideella och professionella. Du är en positiv, handlingskraftig och resultatinriktad person som vill vara med att utveckla vår förening i samverkan med övriga tränare och styrelse. 
 
Omfattning: 100% - tillsvidare  Plats: Tyresö Lön & Startdatum: Enligt överenskommelse.

Projektet "SamsynSim"
2019-12-19 11:38

Stockholm Simförbund i samarbete med RF SISU Stockholm söker dig som vill vara med och vara ansvarig för projektet ”SamsynSim”


Klicka här för att läsa mer 
Bojen Simklubb söker ledare
2019-12-04 13:06

Bojen simklubb är en förening som har simskola och simträning i Gubbängsskolans simhall. Vi är ett härligt gäng som arbetar i simhallen och nu behöver vi förstärkning.

 

Vi har lektioner kl 13-20 varje söndag. Vi har simskola för små grupper 13-18 och simträning för lite större barn 18-20. Varje grupp består av endast sex stycken barn, så det blir aldrig rörigt och barnen lär sig supersnabbt.

 

Vi söker omgående dig som är självgående, har jobbat med barn, är pedagogisk, glad, bestämd, tydlig, punktlig, ansvarsfull, talar flytande svenska, kan simma felfritt bröstsim, crawl och ryggsim och kan lära ut det till våra barn på ett entusiasmerande, roligt och tydligt sätt.

 

Jobbet börjar söndag 19 januari och löper på terminsvis. Vi simmar 12-15 gånger varje termin.

 

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

 

Att tidigare ha simtränat i förening är meriterande. Internutbildning sker innan kursstart.

 

För att få arbeta med barn i föreningslivet krävs att man kan uppvisa ett utdrag från belastningsregistret "Övrigt arbete och kontakt med barn".

 

Läs mer om Bojen på vår hemsida. Och hör av dig om du undrar över något.

www.bojensimklubb.se

 

Ansökan skickar du till: bojensimklubb@gmail.com
Skriv "ANSÖKAN" på ämnesraden.

 

Varmt välkommen med din ansökan!
Simma lugnt så länge 🐟

Järfälla Simsällskap söker Ungdoms- och juniortränare till Tävlingsverksamheten
2019-11-06 14:11
Järfälla Simsällskap bildades 1971 och är en förening som bedriver simidrott inom simning, vattenpolo och konstsim. 
Idag har klubben mer än 1100 medlemmar, från babysim till simmare på elitnivå och masters. Järfälla Simsällskap bedriver sedan 2018 sin verksamhet i det nybyggda Järfällabadet, en 10 banors inomhus 50 meters bassäng, beläget cirka 2 mil nordväst om Stockholm.  

De senaste åren har Järfälla Simsällskap varit framgångsrika på Sum-Sim-, Junior- och Seniornivå. Vi har under många år varit i topp i Stockholm på Seriesim och Simiaden. 
Vi arbetar långsiktigt utifrån JS-linjen som bygger på Svenska Simlinjen och sedan flytten till det nya badet växer vår verksamhet stadigt.  

Vi söker dig som brinner för att arbeta med simning i allmänhet och tävlingssimning i synnerhet. Du kommer arbeta tillsammans med ett hängivet team av anställda och ideella tränare. Vi ser att du är en engagerad tränare som har erfarenhet och utbildning för att arbeta med ungdomar och juniorer.  

Tjänsten kan utformas utifrån dina kvalifikationer och önskemål.Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
I samarbete med