SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Riddarfjärdssimningen och DM 20 augusti
2022-05-23 11:16

Riddarfjärdssimningen är Distriktsmästerskap i Öppet Vatten simning på distansen 3200m. För att ställa upp i DM behöver du vara medlem i en simklubb i Stockholm och inneha giltig tävlingslicens. Uppge licensnummer vid anmälan.

 

Läs mer

Husarö Runt 6 augusti
2022-05-05 09:44

I år är det 10-årsjubileum – det ska vi fira!!

Vilka lopp och distanser har du att välja på? - Husarö Runt 6,5 km (motions- och tävlingsklass) - Husarö Runt lagkapp med tre deltagare i kortbanan, ett varv vardera, växling vid start/mål (motionsklass) - Husarö Runt kortbana 1,8 km (motionsklass) Husarö Runt är sanktionerad av Svenska Simförbundet och omfattas av kollektiv försäkring tecknad hos Folksam. Om du ska delta i tävlingsklassen måste du ha en tävlingslicens för öppet vatten.

 

Läs mer

Sanktionerade tävlingar
2022-05-05 09:01

Nytt för i år är att OW-arrangörer ska ansöka om sanktion i www.tempusstatistik.se – där det under ”Bassäng” går att välja ”Öppet vatten”. Tempus Statistik är i övrigt ännu inte anpassat för mer detaljerad information utan denna information uppger arrangören i www.openwaterentry.se och/eller på arrangörens tävlingssida.

 
I samarbete med