SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vattenpolo

De klubbar inom Stockholmsdistriktet som har vattenpolo på sitt program är HellasJärfälla SSimklubben NeptunStockholms Kappsimningsklubb och Stockholmspolisens IF-Vattenpolo .

Poloverksamheten är i huvudsak koncentrerad till Eriksdalsbadet, men bedrivs i någon mån, främst i träningsform, också i Nälstabadet, Kronobergsbadet och Gubbängsbadet. Stockholms poloverksamhet är av hög klass på såväl herr- som damsidan. Totala antalet utövare ligger på drygt 200 spelare. Eriksdalsbadet har åtminstone en gång per år en internationell poloturnering av mycket hög klass.

Polokommitténs huvudinriktning är tävlings- och lägerverksamhet för distriktets polospelare.

Polokommittén arbetar på uppdrag av styrelsen med vattenpoloverksamheten i distriktet. Därvid skall Polokommittén särskilt utveckla och stödja ungdoms- och juniorpolon i distriktet.

Vattenpolo träningsläger med Molina och Aguilar
2022-08-01 11:37

Stockholms Simförbund arrangerar träningsläger för vattenpolo 26-28 augusti i Eriksdalsbadet. Huvudtränarna kommer att vara välkända spanska vattenpolostjärnor Guillermo Molina och Iñaki Aguilar. Mer info om deras karriärer läser man i inbjudan.

Ungdomar födda mellan -02 och -08 är välkomna, båda tjejer och killar.
Deadline för anmälan är 5 augusti. Därefter öppnar anmälan till klubbar utanför Stockholm om det finns lediga platser. 
 
SM-SLUTSPEL & KVALSPEL TILL ELITSERIEN
2022-05-20 10:52

Helgen 20-22 maj spelas både SM-slutspel samt kvalspel till Elitserien i Eriksdalsbadet i Stockholm. 

Besök gärna Eriksdalsbadet och se matcherna live. De är gratis entré till samtliga. Har du inte möjlighet att se matcherna på plats kommer dem flesta av dem att streamas. Mer information om streaming kommer innan slutspelshelgen drar igång.

 

Läs mer

 
I samarbete med