SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Statuter för utdelande av utmärkelser inom Stockholms Simförbund

Förbundets utmärkelsetecken utgör belöning för insatser för simidrotten inom distriktet. Insatserna skall icke hänföras till aktiva simprestationer.


Diplom kan tilldelas person, som under minst fem (5) år i följd med intresse arbetat för simidrotten inom förbundet/distriktet.

Förtjänstplakett i brons kan tilldelas person, som tidigare innehar diplom och som under en följd av år, i regel minst tio (10) år, med nit och intresse arbetat för simidrotten inom förbundet/distriktet.

Förtjänstplakett i silver kan tilldelas person, som tidigare innehar förtjänstplakett i brons och som under en följd av år, i regel minst femton (15) år, nedlagt ett intresserat arbete för simidrotten inom förbundet/distriktet.

Förtjänstplakett i guld kan tilldelas person, som i regel innehar ovannämnda utmärkelser och som under en följd av år, minst tjugo (20) år, gjort sig synnerligen väl förtjänt om simidrotten inom förbundet/distriktet eller eljest på ett framstående och förtjänstfullt sätt lagt sig vinn om förbundets bästa.

Ansökan om utmärkelse finns under "Dokument".

 
I samarbete med