SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Adress
Hammarby Slussväg 20
118 60 Stockholm
Telefon
010-476 53 29
E-post
post@stockholmsim.se
Organisationsnummer
81 28 00-1917
Bankgiro
5260-5011
Startlista DM 2021, Långbana
2021-06-09 17:19

 

 

Klicka här för att se startlista (via livetiming)

 

Klicka här för startlista (pdf-fil. Uppdaterad 6 juni kl 13.25)

 

Mer info finns också i filarkivet på livetiming.se 

 

Pm 

 

Strykningsappen ( inlogg ) har skickats till den mejladress ni angett vid anmälan in i Tempus.

 

 

 

 

Regeländringar
2021-05-31 17:46

 

Styrelsen i SSF beslutade i förra månaden om ändringar i kapitel 2 och 3 i tävlingsbestämmelserna som nu har trätt i kraft.

Ändringarna finns publicerade i kungörelser 2021/4 och 2021/5 på kungörelsesidan.

 

Regelkommittén har också vid ett möte konstaterat, gällande simning, att:

Nu från juni tar respektive SDF över sanktionerandet av tävlingar på sedvanligt sätt. Dock finns en del kvarvarande restriktioner i samhället som RK antar släpper vartefter. RK ser inget hinder i att sanktionerade testlopp (f.d. Temporärrace) kan fortsätta på två banor med den bemanning som tidigare beskrivits gällande dessa, och där resultaten kan registreras i Tempus. 

Ska testloppen köras på fler banor än två fordras funktionärsbemanning enligt regel 401. Sådana testlopp är dessutom en variant som även före pandemin har funnits som möjlighet för föreningar att begära sanktion för. Och därmed kunna registrera resultaten i Tempus.

 

 

Distriktsmästerskap 2021
2021-05-25 12:22

TK har tillsammans med SK har sedan en tid arbetat för att kunna arrangera DM i simning tillsammans med Spårvägen Simförening.

 

Med tanke på de restriktioner som för närvarande råder är läget fortfarande lite osäkert men efter Regeringens besked om eventuella lättnader i restriktionerna från 1 juni ser vi ändå en möjlighet att kunna arrangera tävlingen.

 

Vi har planerat för att hålla tävlingen i Nälstabadet som är ett utomhusbad den 12-13 juni och med en förändrad grenordning så att damerna simmar på lördagen och herrarna på söndagen. På så sätt förhåller vi oss också till de restriktioner som kommer att gälla från 1 juni att man får tävla i enstaka tävlingar om maximalt en dag per vecka.

 

I det fall smittläget är sådant att de lättnader som tidigare meddelats inte kan genomföras innebär det även att vi inte heller kan genomföra tävlingen i den form det var tänkt. Med ett sådant scenario står vi helt enkelt inför det faktum att vi måste ställa i DM.

 

Förutsättningar för övriga simidrotter att genomföra Distriktsmästerskap tas fram i samarbete med respektive simidrotts kommitté.

 

 

Inbjudan till DM i simning - klicka här

 

 

Kvalperiod  2019-01-01 till 2021-06-04.

 

 

/ SDF Styrelse tillsammans med SK & TK

 

 

 

 

Vill du lära dig mer om ätstörningar och hur du kan förebygga?
2021-05-19 13:17

Jobbar du som tränare?

Vill du lära dig mer om ätstörningar och hur du kan förebygga och bemöta ätstört beteende i din yrkesroll? Just nu söker Karolinska Institutet i samarbete med Frisk & Fri-Riksföreningen mot ätstörningar, deltagare till en studie där vi vill utvärdera webbutbildningen ”I Care”- skapad för dig som arbetar med träning/idrott och som vill lära dig mer om ätstörningar.

Målet med utbildningen är att öka din kunskap om ätstörningar. Men den ger dig också verktyg för att kunna arbeta förebyggande i din roll som tränare/ledare, samt för att kunna upptäcka och bemöta personer med misstänkt ätstörningsproblematik.

 

Läs mer och delta i denna studie genom att klicka här 

 

 

Nu arrangeras utbildningen Simlinjeinstruktör 7-13 år
2021-05-11 12:40

Välkommen att vara med på våra utbildningar.

 

 

 

Klicka in på utbildningssidan för att se alla aktuella utbildningar. 

 

 

 

 

Nyheter från våra grupper
 
I samarbete med